Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Wijnproeverijen

U heeft iets te organiseren waarbij een ludieke activiteit op zijn plaats is? Dan hebben wij een goed idee voor u: wat dacht u van een wijnproeverij? Your Choice Catering Leiderdorp bezorgt u de familiedag of de personeelsdag die u graag wilt als u er een gezellige wijnproeverij aan vastknoopt. Lees rustig verder wat wij u tijdens een wijnproeverij allemaal te bieden hebben. En heeft u vragen? Laat het ons weten en wij staan altijd voor u klaar!

Wijn proeven is gezellig en lekker

Het gezellige en sociale van een wijnproeverij is evident. En dat een wijnproeverij gewoon lekker is, dat mag eveneens duidelijk zijn. Wijn drinken en smakelijke hapjes zijn toch voor iedereen een genot? Zelfs als u geen wijn drinkt, is een wijnproeverij nog altijd een leuke en leerzame activiteit. Onze sommelier vertelt u op geanimeerde wijze over de wijnen die hij of zij heeft geselecteerd voor u. En al hebben wij geen eigen wijnassortiment, de wijnen die wij u laten proeven zijn kwaliteitswijnen, die uw tong zullen strelen. Bent u geen wijnkenner? Dat is helemaal geen probleem. Integendeel! Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van de wijn en de kennis van onze sommelier. Bovendien serveren wij bij de wijnproeverij de meest smakelijke hapjes en fingerfoods, zodat er voor iedereen iets te genieten valt.

Hapje, slokje - wijnproeverij

Your Choice Catering Leiderdorp voorziet u tijdens de wijnproeverij van een smakelijke, hartige hapjes naar keuze. Perfect aansluitend bij de wijnen die u drinkt, serveren wij diverse borrelarrangementen die wij hier voor u geselecteerd hebben. Om de keuze voor u iets gemakkelijker te maken, kunt u op uw gemak de drie arrangementen bekijken en zelf bepalen wat u wilt. En heeft u afwijkende wensen? Geen enkel probleem! In onderling overleg passen wij een en ander graag aan uw verzoek aan.

Klik hier voor de 3 wijn- en spijsarrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijn uit alle uithoeken van de aarde

Zoals we al aangaven, hebben wij geen eigen wijnassortiment. Dat weerhoudt ons er echter niet van u te voorzien van een uitgebreide proeverij waarbij wij wijnen schenken uit alle uithoeken van de aarde. Your Choice Catering Leiderdorp reist dwars over de wereld met u en neemt u mee naar andere werelddelen. Wij laten u niet alleen de bekende wijnen uit Europa proeven, maar ook wijn uit Afrika, Zuid-Amerika en Australië. Heeft u er al zin in? Bel ons vandaag nog en we maken er een geweldige belevenis van!

Wijnproeverij - bij uitstek een groepsgebeuren

Wijn proeven is alleen leuk als je het met een groep doet. Your Choice Catering Leiderdorp ziet een wijnproeverij dan ook bij uitstek als een sociale activiteit. Wat is er immers mooier dan met elkaar genieten van een glas wijn, een stukje kaas en een goed gesprek? Een wijnproeverij duurt ongeveer drie uur en de kosten bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon. Dat bedrag is exclusief de kosten voor de sommelier.

Meer informatie? Bel of mail ons en u weet vandaag nog welke activiteit het gaat worden tijdens uw volgende familiedag of personeelsfeest!