Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Leiderdorp kan van ieder bedrijfsfeest een succesvol event maken. Is uw bedrijf toe aan een feestje omdat er iemand jubileum heeft? Of bestaat uw winkel 10 jaar? Misschien verdienen uw mensen een verzetje in de vorm van een gezellige personeelsdag? Hoe het ook zij, Your Choice Catering Leiderdorp neemt u graag alles uit handen. De culinaire kant en ook de activiteiten kunt u gerust aan ons overlaten.
Zoekt u een originele, gezellige activiteit? Wilt u weten welke gastronomische verrassingen wij voor u kunnen verzorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag alles!

Bedrijfsfeesten met actie

Your Choice Catering Leiderdorp bestaat al ruim twintig jaar. In die tijd hebben wij meer dan genoeg ervaring opgedaan om uw bedrijfsuitje helemaal compleet te maken. De mensen die ons bedrijf in dienst heeft, zijn gepassioneerde horeca- en cateringmedewerkers met hart voor de gast. Zij zijn gewend om de lat hoog te leggen en stellen service centraal. Your Choice Catering Leiderdorp gaat graag met u in gesprek over de verschillende cateringconcepten die wij in ons aanbod hebben. Buffetten, barbecues, walking dinners en allerlei andere culinaire hoogstandjes leveren wij zonder probleem. En voor actie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Een activiteitenparcours, een wijnproeverij, een karaoke event of een andere vorm van entertainment is door ons snel geregeld. En heeft u dan ook nog materialen zoals een partytent of een geluidsinstallatie nodig? Met Your Choice Catering Leiderdorp aan het roer heeft u nergens omkijken naar!

Bedrijfsfeest op maat

Your Choice Catering Leiderdorp heeft naast de nodige basic cateringconcepten ook maatwerk in het assortiment. Geen enkel bedrijfsfeest is namelijk hetzelfde. Wij vinden dat flexibiliteit en aanpassingsvermogen tot onze beste eigenschappen moeten behoren en dat stralen we dan ook uit. Met Your Choice Catering Leiderdorp heeft u een proactief team achter de hand dat u met alles helpt en op elk gebied van goed advies kan dienen. Van onze manier van werken wordt iedereen blij!
Your Choice Catering Leiderdorp maakt met plezier tijd vrij voor u. We bespreken alles tot in detail en leggen onze afspraken vast op papier, zodat u altijd terug kunt vallen op wat we overeengekomen zijn. Zelfs als u totaal andere wensen heeft ten aanzien van uw bedrijfsfeest, kunt u bij ons terecht. Uw wensen zijn voor ons namelijk uitgangspunt!

Van buffet tot wijnproeverij

Your Choice Catering Leiderdorp heeft naast de nog steeds zeer gewilde buffetten ook allerlei andere arrangementen voor u. Barbecues, private dinners, walking dinners en receptie pakketten bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. Zo organiseren wij ook wijnproeverijen waarbij u gedurende drie uur geniet van een heel scala aan wijnen van over de hele wereld. Dat is echt een aanrader voor een teamdag. Zo beleven uw mensen een middag of een avond die ze nog lang bij zal blijven!

Van begin tot eind

Your Choice Catering Leiderdorp verzorgt uw bedrijfsfeest van begin tot eind. Wij rollen als u dat wilt zelfs de rode loper uit voor uw gasten.Onze mensen maken werk van het verwelkomen van iedereen met een glaasje prosecco of een ander drankje. En wilt u na afloop van uw bedrijfsfeest op gepaste wijze afscheid nemen van uw gasten? Dan zijn wij de aangewezen partner om dat netjes te regelen!

Vragen?

Your Choice Catering Leiderdorp is altijd bereid om al uw vragen persoonlijk met u te bespreken. U zult zien dat wij niet snel overvraagd zijn. En onze prijzen? Die zijn zoals dat hoort: zeer vriendelijk! Bel vandaag nog of vul ons contactformulier in. We nemen alle tijd voor u!