Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Entertainment

Zonder entertainment is een feest of een zakelijk event niet compleet. Daar zijn we het vast over eens! En voor het regelen van het passende entertainment bij uw winkelopening, jubileum, examenfeest of bruiloft, bent u bij Your Choice Catering Leiderdorp aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor de inwendige mens, maar ook voor het vertier aan de buitenkant. Live bands, DJ's, clowns, goochelaars, wij hebben contacten over heel Nederland, waardoor het boeken van het door u gewenste entertainment geen probleem is. Wat we aanpakken, pakken we goed aan. Ook op entertainmentgebied!

Alles is mogelijk - entertainment bij elk event

Your Choice Catering Leiderdorp regelt uw feest of uw event precies zoals u dat wilt. Alles is mogelijk als het gaat om het geschikte entertainment bij uw event. Onze service gaat verder dan catering en styling alleen, daar kunt u verzekerd van zijn. Op het gebied live bands, orkesten, ensembles en ander muzikaal vertier weten onze medewerkers van wanten. En ook als u kinderanimatie nodig heeft, staan we graag voor u klaar. Van springkussens tot spellen en van goochelaars tot clowns, wij maken het allemaal mogelijk. Wilt u die ene smartlappenzanger? Of had u graag een klassiek strijkerskwartet? Zelfs een Marco Borsato toveren wij uit onze hoge hoed? Your Choice Catering Leiderdorp gaat geen verzoek te ver. We maken van de meest ongezellige zaal met koud licht een sfeervolle feestlocatie waar uw gasten zich ongetwijfeld naar hartenlust zullen vermaken.

Muziek en actie

Niet alleen muziek is belangrijk als omlijsting van een feest, er zijn nog tientallen andere mogelijkheden om uw gasten te vermaken. Heeft u al eens gedacht aan middagje Hollandse spelletjes of een karaoke avond? Wellicht is uw personeelsdag toe aan wat actie in de vorm van een stormbaan of een activiteitenparcours? Vraag ons naar de mogelijkheden en we geven u met alle plezier een vrijblijvend advies. Aan originele ideeën ontbreekt het ons zeker niet!

Persoonlijk, professioneel en prijstechnisch voordelig

Your Choice Catering Leiderdorp is persoonlijk, professioneel en prijstechnisch zeer voordelig. Communicatie is een van onze sterkste punten. Het regelen van een feest of een event is namelijk erg persoonsgebonden en daarom vinden wij het belangrijk om te weten wat onze klanten precies willen en met welk budget we rekening moeten houden. Zo komt u nooit van een koude kermis thuis!

We hebben de afgelopen twintig jaar niet alleen heel veel ervaring opgedaan, we hebben ook een enorm netwerk opgebouwd waar we ons voordeel mee kunnen doen. Dat geeft ons de gelegenheid om u te kunnen laten profiteren van een uitgebreid entertainmentaanbod tegen een uiterst scherp tarief.

Wij kijken uit naar uw telefoontje of uw mail. Zonder verdere verplichtingen geven we u met plezier een vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Misschien tot snel!