Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Leiderdorp

Buffetten - te kust en te keur

Your Choice Catering Leiderdorp levert buffetten voor elke smaak en iedere portemonnee. Viert u uw bruiloft? Uw personeelsfeest? Of uw jubileum? Wat u ook aan feesten te vieren heeft, wij maken er een buffet bij dat volledig aan uw wensen voldoet. Ons aanbod is zeer breed en als u zelf suggesties heeft, staan we daar altijd voor open. Voor elke smaak, voor ieder gezelschap en voor elk budget hebben wij een buffet dat er precies bij past. Voor een geslaagd feest met een heerlijk buffet hoeft u alleen maar te bellen en wij zijn er voor u!

Buffetten - de kwaliteit is hoog, de prijzen zijn laag

Voor kwaliteit betaalt u bij ons echt niet de hoofdprijs. Ons motto is: veel voor weinig! We maken buffetten met de beste ingrediënten en dagverse producten, maar dat betekent niet dat u daar een kapitaal voor neertelt. Your Choice Catering Leiderdorp levert maatwerk op elk vlak en beknibbelt niet op de kwaliteit. Wees verrast door de vele mogelijkheden en stel uw eigen buffet samen, custom made. Ons personeel zorgt ervoor dat alles mooi opgediend en uitgeserveerd wordt, zodat uw gasten niet te lang hoeven te wachten op de door hen gewenste portie. Lege schalen worden zo snel mogelijk weer aangevuld. Met ons buffet is ieder feest al bij voorbaat geslaagd!

Buffetten - wat bieden wij?

Maak uw keuze uit onderstaan assortiment of laat uw eigen ideeën weten aan ons en wij gaan graag in overleg met u over het buffet van uw keuze. Your Choice Catering Leiderdorp maakt geen uitzonderingen voor wat betreft kwaliteit en maatwerk; klant is bij ons nog altijd koning! En bovendien bewijzen wij dat de lat hoog leggen niet betekent dat de prijzen navenant stijgen. Die houden wij namelijk als vanouds zeer vriendelijk.

Klik op onze buffetten, kijk, vergelijk en kies:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Voor wat betreft de financiële afhandeling houden we bij Your Choice Catering Leiderdorp van duidelijkheid. De prijzen die wij op oonze site noemen voor onze buffetten zijn inclusief BTW en schoonmaakkosten. Zo weet u altijd wat u kwijt bent voor wat u krijgt. We houden het graag simpel en overzichtelijk, want het leven kan al moeilijk genoeg zijn, nietwaar?

Bel ons gratis telefoonnummer: 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij nemen graag alle tijd voor u!