Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Bruiloften

Your Choice Catering Leiderdorp heeft alles in huis om van jullie bruiloft een topfeest te maken. Geven jullie elkaar het ja-woord en zoeken jullie een party & cateringbedrijf dat jullie alles uit handen kan nemen? Zoek dan niet verder, want wij staan graag voor jullie klaar. Onze expertise zorgt ervoor dat we niets aan het toeval overlaten en jullie rustig kunnen genieten van de voorbereidingen op de mooiste dag van jullie leven. De start van jullie huwelijk wordt zo een perfecte aangelegenheid waar jullie nog heel lang met warme gevoelens aan terugdenken, dat staat vast!

Huwelijkse voorwaarden

De enige huwelijkse voorwaarden die wij stellen aan jullie trouwdag is dat alles zo verloopt als jullie dat willen. Op het culinaire vlak kunnen we jullie diverse arrangementen aanbieden, waarbij jullie zelf de controle hebben over wat er uiteindelijk op tafel en in de glazen verschijnt. Your Choice Catering Leiderdorp heeft een chefkok en professioneel personeel in de bediening die jullie op elk moment met raad en daad terzijde staan. Of jullie nu een heerlijke bruiloftslunch of een heel bijzonder diner willen, alles is mogelijk. Van de bruidstaart tot en met de hapjes tijdens de recepties, alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Onze aanpak is heel persoonlijk, zodat wij jullie kunnen voorzien van maatwerk. We bespreken alles en zetten elk detail op papier. Mochten jullie speciale wensen hebben ten aanzien van de locatie of de cateringmaterialen, dan hoeven jullie dat alleen maar aan te geven. Een huwelijksfeest dat exact volgens plan verloopt en dat ook nog voldoet aan jullie stijl en jullie budgetwensen, dat is wat wij voor jullie in petto hebben. Alleen het 'ja' zeggen, moeten jullie zelf doen. Maar dat lijkt ons geen probleem…

Trouwdag met een themafeest?

Your Choice Catering Leiderdorp ziet regelmatig dat bruidsparen graag een feest vieren dat berust op een bepaald thema. Alle gasten gekleed volgens een kledingvoorschrift bijvoorbeeld of een feestzaal die helemaal in een bepaalde stijl gedecoreerd is. Heeft het bruidspaar een gezamenlijke hobby, dan staat die nogal eens centraal. We organiseren dan een huwelijksfeest met die hobby als rode draad. Maar ook bijzondere locaties zoals het strand of in de natuur behoren tot de mogelijkheden. Wij decoreren elke ruimte in de sfeer die jullie wensen. Zo kan een saaie feestzaal ineens omgetoverd worden in een nachtclub of een Biergarten. Maar ook een meer romantische en sprookjesachtige ambiance is voor ons geen probleem. En het juiste entertainment? Ook op dat gebied zijn wij echte profs! Een live band, een klassiek ensemble, een dance DJ of een andere vorm van muzikaal amusement is door ons snel geregeld. Trouwen doe je als het goed is maar één keer in je leven en dat moet dan wel de moeite waarde zijn!

Jullie ideale trouwlocatie

Trouwen op het stadhuis en vervolgens naar het dichtstbijzijnde dorpshuis gaan voor de receptie, is lang niet bij elk bruidspaar normale gang van zaken. Your Choice Catering Leiderdorp heeft in de afgelopen jaren al de nodige originele trouwlocaties aan haar aanbod toe kunnen voegen. Voor iedere voorkeur hebben wij de passende trouwlocatie: romantisch op een kasteel, ongedwongen op het strand, vrij in de natuur, je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het mogelijk.
Uiteraard kunnen wij niet elke beschikbare huwelijkslocatie op onze site vermelden. Wil je er zeker van zijn dat jouw ideale locatie nog beschikbaar is op de datum van jullie huwelijk? Bel ons en wij vertellen het je. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent!

Huwelijkscadeautje van ons

Hebben jullie besloten om on de organisatie van de mooiste dag van jullie leven toe te vertrouwen? Dan geven wij jullie alvast een prachtig huwelijkscadeau in de vorm van een intiem dinertje op onze kosten. Samen met jullie (schoon-)ouders. Beter kan de verlovingstijd toch niet eindigen?

Your Choice Catering Leiderdorp geeft graag op al jullie vragen antwoord. Voor een vrijblijvende offerte en een uitgebreid advies kunnen jullie ons bellen of mailen. Jullie horen zo snel mogelijk van ons!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.