Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Leiderdorp heeft niet alleen verstand van feesten en partijen, maar ook van zakelijke catering op maat. Wij leveren incidentele of structurele bedrijfscatering zoals u dat wilt, passend bij uw bedrijf of uw instelling. Een lunch, een warme maaltijd, gezonde snacks, sappen en meer, u bent er bij ons voor aan het juiste adres.

Bedrijfscatering op het tijdstip dat u uitkomt

Voor die drukke periodes, piekmomenten of tijdens zakelijke besprekingen kan het handig zijn als u op afroep catering ter plekke kunt regelen. Your Choice Catering Leiderdorp kan dat voor u doen. Werkt u over? Heeft uw team een extra dienst en eet iedereen gedurende het werk? Krijgt u relaties op bezoek en wilt u tijd en geld besparen door niet buiten de deur te lunchen? Dan maken wij het u gemakkelijk door u elke vorm van catering daar te brengen waar u het nodig heeft. En wilt u ons uw bedrijfsrestaurant laten bevoorraden? Ook dat kan, tegen zeer scherpe tarieven!

Vakmanschap en persoonlijke benadering

Vakmanschap, professionaliteit en de persoonlijke benadering, dat zijn onze kenmerken. Your Choice Catering Leiderdorp heeft alle expertise in huis om van uw bedrijfscatering een succesnummer te maken. Door onze persoonlijke stijl maken wij van uw vraag onze zorg en proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan wat u wilt. Your Choice Catering Leiderdorp denkt proactief met u mee en dat is nooit verkeerd!

Vers, gezond en smakelijk

De producten die wij gebruiken voor uw bedrijfscatering zijn vers, gezond en smakelijk. Uiteraard kunt u zelf uw wensenlijstje aan ons overhandigen, zodat we er zeker van zijn dat we dezelfde insteek hanteren. Als werkgever, schoolleider, instellingsmanager of directeur wilt u natuurlijk dat uw bedrijfsrestaurant voorzien is van gezonde en verantwoorde spullen die passen in een gezonde leefstijl. Zijn uw werknemers gezond, dan heeft u daar uiteindelijk ook voordeel van, want dan gaat de productiviteit omhoog en zit iedereen lekker in zijn vel. Voor Your choice Catering Leiderdorp maakt het daarbij geen verschil of u catering nodig heeft voor enkele tientallen of honderden mensen, klein of groot, wij gaan vol enthousiasme aan de slag voor u!

Voorbeeld dagelijkse lunch

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen, crackers en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder brie en vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • zuivel, en sappen
  • serviesgoed

Let op: dit is maar een van de vele concepten die wij kunnen bieden. Prijzen en arrangement hangen uiteraard af van uw wensenplaatje. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.