Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Bedrijfsopening

Uw nieuwe bedrijf is uw kindje. En daar hoort natuurlijke een kraamfeest bij. Want dat is eigenlijk wat een bedrijfsopening in principe is: een blij feest om de geboorte van uw onderneming of de hergeboorte van uw bedrijf te vieren! En voor die feestelijke bedrijfsopening bent u bij Your Choice Catering Leiderdorp aan het juiste adres. Wij maken de culinaire kant helemaal af en verzorgen u bovendien met de nodige styling- en partymaterialen. Zo wordt uw bedrijfsopening vast en zeker meer dan geslaagd!

Bedrijfsopening - een goede keuze

Alle festiviteiten en activiteiten die u wilt laten plaatsvinden, kunt u door ons laten regelen. Ons bedrijf is een goede keuze als het gaat om gastronomische lekkerbijen, drankjes, entertainment en animatie op allerlei vlak. Of u nou een schoonheidssalon begint, een dierenwinkel of een nieuw kantorenpand wilt presenteren, u heeft alles zelf in de hand. Zakelijke relaties, familie, vrienden, buren en belangstellenden, zij komen allemaal aan hun trekken als wij uw bedrijfsopening verzorgen. Onze persoonlijke benadering maakt dat wij duidelijk en helder communiceren alle afspraken zwart op wit vastleggen. En onze klanten weten dat wij die afspraken heel nauwgezet opvolgen! Eten, drinken, styling, eventueel muziek, activiteiten voor jong en oud, niets ontsnapt aan onze aandacht. Met oog voor detail en een luisterend oor gaan wij aan de slag om uw bedrijfsopening ook echt zo te laten verlopen als u dat wilt. Vraag het ons als u wilt weten wat wij voor uw specifieke bedrijfsopening kunnen doen. Service en kwaliteit, dat is wat wij bieden op elk gebied!

Bedrijfsopening - bijzondere ideeën

Met onze expertise en ervaring, die ruim 20 jaar teruggaan, kunnen wij een bedrijfsopening verzorgen die op zijn zachtst gezegd bijzonder genoemd mag worden. Met onze contacten in de cateringwereld, zijn wij in staat om zo ongeveer alles te regelen wat er zoal komt kijken bij een originele en aparte opening van uw onderneming of uw instelling. Met Your Choice Catering Leiderdorp krijgt u passend maatwerk. Niet alleen wat service betreft, maar ook wat de financiën betreft. Wij hebben namelijk voor iedere portemonnee een geschikt concept in ons assortiment.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - pannenbier op zijn Hollands

Een traditie als het pannenbierfeest vinden we bij Your Choice Catering Leiderdorp een mooie manier om uw bedrijfsopening te combineren met een prachtig evenement op zijn Hollands. Wat dacht u van een thema zoals Hollandse spelletjes of een oer-Hollands snertfeest? Of heeft u zelf een geweldig idee bekokstoofd? Vertel het ons en wij maken het graag voor u mogelijk. Van Oktoberfeest tot Karaoke-avond, voor ons is niets te dol. Van elke bedrijfsopening maken wij een gezellige boel. En had u het graag wat formeler? Ook dat kan! Ongeacht hoe groot het gezelschap is en ongeacht de aard van uw bedrijf, wij zorgen voor een bedrijfsopening die past bij u.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsopeningactiviteiten? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte gratis met 0800 489 0 489. Of vul ons contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!