Facebook    Twitter
Your Choice Catering Leiderdorp Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Jan de Hartogplein 25
2353 LL Leiderdorp
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Leiderdorp - Private dinners

Private dinner

Wie wil dat nou niet? Geheel verzorgd dineren in uw eigen huiskamer of bij uw vrienden thuis? Dat kan nu! Your Choice Catering Leiderdorp brengt de luxe van een top diner lekker bij u op een door u gewenste locatie. Puur genieten van een private dinner ter plekke gekookt door een chefkok die zijn vak verstaat. Heeft u nog een cadeautje nodig voor iemand die dat verdiend heeft? Denk dan eens aan een private dinner. U scoort er vast punten mee!

Private dinner - luxe en lekker

Your Choice Catering Leiderdorp weet luxe en lekker eten mooi te combineren in een private dinner op sterrenniveau. Bij ons private dinner staat u aan het roer, maar staat onze chef aan het fornuis. U bepaalt wat hij klaarmaakt en hoeft vervolgens alleen maar aan te schuiven te genieten. En dat doet u samen met uw gezin, uw vriendenkring of uw zakelijke relaties. Your Choice Catering Leiderdorp kan u overigens het verrassingsmenu van de kok van harte aanbevelen. U kunt er zich geen bult aan vallen, want onze kok is een tovenaar met alle soorten vlees, vis en groenten. Van lendebiefstuk tot zalm, van vegetarische lasagne tot en met koffie en gebak, u smult van begin tot eind, dat staat vast!

Menu inpressie        

Private dinner - onderhoudende avond

Wij gaan graag met u in gesprek over het menu dat u wilt voor uw private dinner. Your Choice Catering Leiderdorp gaat het diner helemaal aan uw wensen aanpassen. Het private dinner belooft u een onderhoudende en sfeervolle avond die niet alleen bestaat uit eten, maar ook uit geanimeerde begeleiding door de kok en zijn keukenbrigade. Een private dinner is avondvullend, onderhoudend en smaakvol. Een schot in de roos dus!

Private dinner - materialen en entertainment

Your Choice Catering Leiderdorp staat garant voor een culinaire avond die u nog heel lang zal heugen. En daar halen we graag alles voor uit de kast! Vandaar dat wij ook zorgen voor de benodigde materialen, de aankleding en als u dat wilt, entertainment. We nemen zelfs een keuken mee als er ter plekke geen voorhanden is. Dat geldt overigens ook voor tafellinnen, servies, glazen en sfeerattributen. En een heerlijke amuse vooraf is uiteraard gewoon voor onze rekening!

Private dinner - wat kost dat?

U zult het met ons eens zijn dat een private dinner een sociaal gebeuren is. Your Choice Catering Leiderdorp maakt een private dinner mogelijk voor een groep vanaf 8 personen of vanaf een bedrag van € 500,00 als u met minder bent. Vooraf overleggen we met u over alle details, waarbij het aantal gangen, afhankelijk van uw wensen en uw budget, kan variëren tussen de drie en de acht. En dan uiteraard nog een rondje koffie met iets lekkers. Krijgt u al trek?
Bel Your Choice Catering Leiderdorp vandaag nog en u beleeft een culinaire avond die zijn weerga niet kent. Eten drinken, desserts, koffie en bonbons en goed gezelschap. En heeft u op het gebied van de wijnkeuze zelf een speciaal verzoek? Laat het ons weten en wij maken het mogelijk.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Namens de kinderen bedanken wij u alvast voor uw bijdrage. Want een private dinner laat u toch niet aan uw neus voorbij gaan? Bel of mail ons vandaag nog en wij vertellen u graag alles over heet private dinner. U bent nergens toe verplicht!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.